İçeriğe geç

İTtifak Holding Hisse Kimin Ne Iş Yapar

İttifak Holding’in yeni ismi nedir?

“Borsanın ana pazarında işlem gören İTTİFAK HOLDİNG A.Ş.’nin ticari unvanının Loras Holding A.Ş. olarak değişmesi nedeniyle bültenimizin ismi 1999 tarihi itibarıyla LORAS HOLDİNG olarak değiştirilmiştir.”10 Ekim 2023

İttifak hisse hangi pazarda?

İttifak Holding A.Ş. Hisse senetleri Ana Pazar’da işlem görmektedir.

İttifak Holding kime satıldı?

Yeni ismi Loras Holding olan şirket, borsaya değişikliği bildirdi. Borsanın en büyük holdinglerinden İttifak Holding (İTTFH) ismini değiştirdi. Holding, Loras Holding olarak faaliyetlerine devam edecek. Hisselerin yüzde 10,09’u Adnan Çolak’a ait.

İttifak Holding neden loras oldu?

Şirket, deneyimini farklı coğrafyalara aktarmak ve ürettiği başarılı işlere özgün ve yenilikçi yaklaşımının imzasını atmak amacıyla yeni ismi “Loras Holding” olarak değiştirildi.

İttifak Holding nasıl bir şirket?

İTTİFAK HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Türkiye merkezli bir holding şirketidir. Şirket esas olarak dört sektörde faaliyet göstermektedir: perakende işletmeleri, üretim işletmeleri, inşaat işletmeleri ve hizmet ticaret organizasyonları.

İttifak hisse cezası ne zaman bitiyor?

(LRSHO) hisseleri, tarih işlemlerinden (seans başlangıcı) tarih işlemlerine (seans sonu) kadar kısa satış veya kredi işlemlerine tabi tutulamaz. Bu durumda Loras Holding hisse senedi cezası 13 Aralık 2023 seansında sona erecektir.

İttifak Holding ne zaman halka arz oldu?

Hisse senetlerinin halka arzı 17 ve 18 Haziran 2021 tarihlerinde Sabit Fiyatlı Defter Oluşturma yöntemi kullanılarak 3,06 TL birim fiyat üzerinden gerçekleştirilmiştir. Halka arz edilen tüm hisse senetleri satılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Loras Holding’in sahibi kim?

Loras Holding A.Ş. (LRSHO) Şirket Bilgileri Ortağın Adı ve Soyadı Sermaye Payı (TL) Oy Hakkı Oranı (%) ADNAN ÇOLAK77.500.0005,84NOYA ÇELİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM. ŞİRKETİ20,563,57923,23DİĞER669,936,42170,93 TOPLAM768,0 00.

Loras’ın kaç lotu var?

Loras Holding Değişim OranlarıYılın En Yüksek Değeri4,57Yılın En Düşük Değeri2,1111Hacim (TL)8.154.594Hacim (Lot)21,105.

İttifak Holdingi’ni kim kurdu?

Mehmet Ali Korkmaz – Yönetim Kurulu Başkanı Küçük sermayelerin, iyi bir organizasyonla çalışarak büyük işler başarabileceğine inanan Konya’nın ilk halka açık çok ortaklı şirketi olan İTTİFAK UN VE GIDA SANAYİ A.Ş. 1988 yılında kurulmuştur. kurucular arasında yer almıştır.

Loras hisse kimin?

Konya Savunma Sanayi A.Ş.

Adnan Çolak kimdir İttifak Holding?

1989 yılında Razgrad şehrinde doğan Adnan Çolak, Türk nüfusunun en yoğun olduğu Bulgaristan’ın Deliorman bölgesindeki bir kasabada büyüdü. Adnan Çolak, İstanbul Üniversitesi’nde eğitim gördü ve uzmanlık alanı borsadır.

İttifak Holding Batti mi?

Sermaye Piyasası Kurulu, İttifak Holding’in isminin “Loras Holding AŞ” olarak değiştirilmesini onayladı. Sermaye Piyasası Kurulu, İttifak Holding’in isminin “Loras Holding Anonim Şirketi” olarak değiştirilmesine ilişkin değişiklik taslağını görüş bildirerek onayladı.

Loras hisse bedelli ne zaman?

Şirketimizin 384.000.000 TL tutarındaki %100 ödenmiş sermaye artışına ilişkin 04.10.2010 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile;

Loras Holding borsaya ne zaman girdi?

Çeşitli sektörlerde büyümemiz nedeniyle 1993 yılında holding şirketi haline geldik ve 1994 yılında Sermaye Piyasası Kurulu’na kaydolduk. 2009 yılında İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görmeye başlayarak yaklaşık 19.000 yatırımcıya ulaştık ve hisselerimiz 2010 yılından bu yana İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nın En Büyük 100 Endeksi’nde işlem görüyor.

Loras Holding’in eski ismi nedir?

2023 yılından itibaren İttifak Holding ismiyle Loras Holding ismiyle, yeni yüzümüzle ama aynı değer ve hedeflerle yolumuza devam edeceğiz.

Loras Holding hangi hisse?

Şirket, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda (BİST) ITTFH borsa koduyla işlem görmektedir.

Loras hisse kimin?

Konya Savunma Sanayi A.Ş.

Lrsho holding ne iş yapar?

Loras Holding AS Şirket Profili Perakende faaliyetleri iştiraki İnvito Kuyumculuk Tic. tarafından yürütülmektedir. AŞ tarafından yürütülmektedir. Şirketin üretim faaliyetleri iştirakleri aracılığıyla makarna, irmik, et ve süt ürünleri üretmekte ve çeşitli öğütme sistemleri, tarım makineleri ve diğer makineler üretmektedir.

Tavsiyeli Bağlantılar: Cezayir Menekşesi Neyi Temsil Eder

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir